We are looking for...

E-commerce/Digital elev

Kristian, vores E-commerce Manager, søger en elev til sin afdeling. Du bliver en del af et mindre team, hvilket betyder at du får mulighed for at lære og træne mange forskellige discipliner såsom:

- Optimering og udvikling af Gabbas webshop
- Analysearbejde og eksekvering på findings
- Sparring med bureau omkring vores digitale marketing indsats
- SEO, Email-marketing, Google Ads og Meta ads.
- Bidrage til udarbejdelse af nyhedsbreve, opsætning og analyse heraf
- Bidrage til indkøb af varer til webshop, med afsæt i analyser og statistik
- Arbejde med billedmateriale – både packshots og model photoshoots 
- Deltagelse aktivt på photoshoots, samt for- og efterbehandling
- Optimering og vedligeholdelse af vores B2B og B2A portaler
- Bidrage til håndtering af kundehenvendelser
- Håndtering af bemærkninger ved ordebehandling 

Sammen med dine kollegaer bliver du en del af det danske modehus, Yab Yum Clothing Company, som rummer GABBA og Blue de Gênes.

Vi er ca. 30 dedikerede medarbejder som trives rigtig godt med vores arbejdsopgaver der indebærer alt fra design til salg, backup og supply chain – og alt derimellem. Vi sætter en ære i at skabe et arbejdsmiljø hvor alle bidrager og føler sig værdsat. Det er vigtigt for os at vi taler åbent og ærligt til hinanden og det forventer vi at vores kommende elev kan genkende vigtigheden af.

Du bliver elev i en virksomhed hvor der er perioder med ekstra travlhed og fokus på bestemte digitale discipliner. I forbindelse med salg af nye kollektioner vil der særligt være fokus på klargøring af portaler og optimering af disse, samt billede- og infoupload. I andre perioder vil der være tid til at orientere sig mere all-round, og fordybe sig i de generelle arbejdsopgaver.

Vi vil gerne høre fra dig, der kan se sig selv i et, til tider hektisk arbejdsmiljø hvor ikke 2 dage er ens, men også trives med dage hvor der er tid og plads til at nørde.

Vi søger en elev som skal i gang med det 2-årige hovedforløb for Digitale elever.

Hvis du er nysgerrig efter at vide mere, eller du gerne vil søge stillingen, så klik her!

Backoffice support

GABBA SØGER KOLLEGA TIL BACKOFFICE TEAMET

Vores gode kollega har fået nye muligheder internt, så derfor søger vi en medarbejder til vores dedikerede team i GABBA Backoffice. Du bliver en del af en virksomhed, hvor vi sætter en ære i, at vores medarbejdere trives med deres opgaver og kollegaer. Vi værdsætter en person der kan se sig selv, som en del af et team hvor der er plads til en åben og ærlig dialog imellem kollegaer og samarbejdspartnere.  

I teamet har vi hver især primære ansvarsområder, men det er vigtigt at vi kan hjælpe hinanden på tværs af opgaver. 

ARBEJDSOPGAVER

Daglig backup for agenter og sælgere – indland og udlandPrimær kontakt for vores tyske markedVedligeholdelse af ordrerTelefonbetjening af sælgere, agenter og B2B kunderHåndtering af daglige forsendelser til IKKE EU kunder Håndtering af forsendelser til vores distributører i Canada og Israel Håndtering af forsendelser til vores Key Accounts Booking af retursendinger i både EU og ikke EU landeKrediteringer af returvarer/reklamationerForsendelse og fakturering af kollektioner Udlandsrejser kan forekomme dog max 5-7 dage om året.

 DIN PROFIL

Du skal kunne prioritere i dine opgaverDu trives i et arbejde i et selvstyrende team Du tager ansvar men forstår også at give plads Du kan lide at der er gang i mange ting på én gang Du har orden i dine ting og er god til at skabe strukturDu trives i en hverdag hvor ikke to dage er ensDu er dedikeret, serviceminded og udadvendt.Du interesserer dig for optimering af arbejdsgangeDu er flydende i dansk, tysk og engelsk, både skriftlig og mundtligt  

VI TILBYDER

En arbejdsplads med højt til loftet, hvor frihed og ansvar er nøgleord

En fuldtidsstilling i et stærkt og internationalt modehus, hvor der er gode udviklings- og karrieremuligheder

Løn efter kvalifikationer og gode personalefordele 

INTERESSERET?

Stillingen ønskes besat snarest muligt, men vi venter gerne på den rette person.

Klik her for at ansøge.

Ved spørgsmål, ret gerne henvendelse til Team Leader Mona Nystrup Jørgensen på mail: mona@yycc.dk

CAREER

Our employees are the backbone of our company. Gabba has always gone above and beyond to create a genuine and welcoming environment that celebrates diversity and a good laugh.

We are grateful to spend our working hours with a great group of people, and we truly consider each other family.

Besides the joy of each others’ good company, we offer our employees pension, insurance, training programs, wellness treatments and lunch.

If you want to join the Gabba family, read about any vacant positions here, or send us an unsolicited application at jobs@gabba-denim.com.